Të zbardhësh dhëmbët me gjethe dafinë

Të zbardhësh dhëmbët me gjethe dafinëDhëmbët mund të zbardhen në qoftë se ju përdorni gjethe dafine me lëkurën e tharë të portokallit.

Në një enë hidhni disa fletë dafinë dhe lëkura portokalli të thara dhe shtoni pak ujë. Lërini në ujë për një natë dhe me lëngun e përftuar lyeni dhëmbët dhe lëreni të veprojë për 4 minuta. Në fund lajini dhëmbët me pastë.