Home Këshilla të ndryshme Teknika me e re e ushtrimeve, e cila ju garanton stomak të...

Teknika me e re e ushtrimeve, e cila ju garanton stomak të rrafshët!

Teknika me e re e ushtrimeve, e cila ju garanton stomak të rrafshët! Në qoftë se deri tani nuk keni pasur sukses duke provuar lloje të ndryshme të ushtrimeve si edhe dieta të cilën ia keni përshtatur zonave kritike, mbase është koha e duhur që të merrni guximin dhe të provoni diçka më ndryshe.

Këtë herë po ju sjellin teknikën më të re me të cilën janë ndarë të kënaqura damat në gjithë botën, transmeton Telegrafi.

Fjala është për një lloj diçka më ndryshe të ushtrimeve të njohura me emrin “vacuuming”, përkatësisht vakuum.

Ky lloj i ushtrimeve njëkohësisht është edhe mjaft i lehtë dhe relaksues, por edhe në mënyrë të shkëlqyeshme angazhon muskujt e pjesës së e poshtme të stomakut.

Është me rëndësi që ushtrimet t’i bëni me stomak të zbrazët, në mënyrë që të mundeni lehtë dhe thellë të merrni frymë, dhe sa më fuqishëm të shtrëngoni stomakun.

Provoni të mbani frymën 10 sekonda dhe ushtrimin bëjeni prej 10 deri në 15 përsëritje. /Telegrafi/

TË TJERA

Çfarë duhet të dini që të parandaloni sëmundjen e diabetit

Simptomat më klasike të diabetit janë lodhja, urinimi i shtuar, etja dhe uria e tepruar. Por ka edhe disa simptoma të tjera që mund të jenë shenja paralajmëruese, që janë më pak të dukshme. Periodontiti Periodontiti është një sëmundje e mishrave të dhëmbëve, që mund të shkaktojë lirimin ose rënien e tyre. Kjo sëmundje është dy deri në tre herë më e...