Home Teknologji Telefoni i Intel, më i shpejti

Telefoni i Intel, më i shpejti

Provat e para mbi telefonin e Intel tregojnë se ai është telefon më i shpejtë se iPhone dhe Samsung Galaxy S2.

Në terma teknike Inteli i ri ka hapur Javascrip për 1.331.5 ms ndërsa iPhone e bën këtë për 1.988.1 ms kurse Samsung Galaxy Nexus ka një kohë prej 3.727.4 ms.

Intel bëri publik telefonin gjatë panairit të pajisjeve elektronike në Las Vegas javën e kaluar.

Testet e para tregojnë gjithashtu se edhe bateria ka një jetëgjatësi më të madhe krahasuar me disa nga telefonët më të shitur.


KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Sëmundjet e zemrës, kanceri – të ndërlidhura me konsumimin e ushqimeve të përpunuara

Këto ushqime përfshijnë: patate të skuqura, bukë të bardhë, ushqime të gatshme, salçiqet, drithërat me sheqer dhe pijet me gaz – në thelb çdo produkt që përfshin një procedurë industriale. Ngrënja e shumtë e hamburgerëve, picave, biskotave dhe e ëmbëlsirave, po del të jetë e rrezikshme për shëndetin. Një studim i rreth 45.000 njerëzve të moshës së mesme gjeti se vdekjet...