Terapia me thumbat e bletëve

Skleroza e shumëfishtë është një sëmundje e cila prek 1 milion njerëz në botë. Personat që vuajnë nga kjo sëmundje duhet të marrin ilaçe për një kohë të gjatë, të cilat ofrojnë vetëm pak lehtësim, për një trup i cili në mënyrë progresive përkeqësohet.

Kështu ishte rasti i Pat Wagner, derisa e ëma e këshilloi t′i nënshtrohet trajtimit me thumbat e bletëve.

Pat tashmë njihet si “Zonja e Bletëve” për praktikimin e tyre në kurimin e simptomave dobësuese të sklerozës së shumëfishtë. Për Pat-in, kjo ka qënë një mrekulli, të cilën ka dashur ta ndajë me botën.

Terapia nuk duhet të realizohet pa qënë të kujdesshëm në përcaktimin e zonës së trajtimit të pacientit, dhe më e mira do të ishte të kishit pranë mjekun e familjes.

Helmi i thumbit të bletës mund të shkaktojë shok anafilaktik, i cili mund të shkaktojë vdekjen e papritur (për personat që mund të jenë alergjik ndaj helmit të thumbit të bletës).

Ky lloj rreziku është më i madh nëse ju realizoni këtë metodë pa mbikëqyrjen e mjekut.