Home Këshilla Seksuale Tërheqja seksuale

Tërheqja seksuale

1. Aroma, është faktori kryesorë që na ndihmon për të zgjedhur partnerin.

Për shembull, mjafton që të parfumosesh me disa pika rreth qafes nga era e veçantë e livandos dhe kësaj nuk mund ti rezistoj asnjë mashkull.

2. Veshja. Gruaja e veshur me të kuqe, të asocon në pasion. Me këtë ngjyrë ata shpesh fitojne ftesa për takime, pasi që meshkujt ndikohen shume nga simbolizmi romantik i ngjyrave, instiktit primar dhe seksit në përgjithësi.

3. Hormonet. Përderisa sot nje femër tërhiqet nga një mashkull tip muskular, nesër ajo mund të gjenden në krahët e një djali të sjellshëm, të tipit romantik. Kjo ndodhë për shkak të hormoneve që shpesh i përcaktojnë dëshirat.

4. Stresi. Ndjenja e stresit është në një nivel të njëjtë ndikimi në trupin e njeriut, sikur që është tërheqja seksuale, por në drejtime të kundërta. Kur një mashkull është i stresuar, ai mundohet ta balansoj gjendjen e tij psiko-fizike duke tentuar ti afrohet një femres dhe probaliteti i mundësisë për të të thirur një mashkull për një darkë romantike, është kur ai gjindet në situata të vështira, e jo në ato normale.

TË TJERA

Çfarë duhet të dini që të parandaloni sëmundjen e diabetit

Simptomat më klasike të diabetit janë lodhja, urinimi i shtuar, etja dhe uria e tepruar. Por ka edhe disa simptoma të tjera që mund të jenë shenja paralajmëruese, që janë më pak të dukshme. Periodontiti Periodontiti është një sëmundje e mishrave të dhëmbëve, që mund të shkaktojë lirimin ose rënien e tyre. Kjo sëmundje është dy deri në tre herë më e...