Home Shëndetësi Test i ADN për të përcaktuar një dietë të mirë

Test i ADN për të përcaktuar një dietë të mirë

Për të përcaktuar një dietë sa më të mirë dhe sa më efikase shërben të bëjmë testin e ADN. Ky test do të bëjë të mundur rënien nga pesha pa përdorimin e farmaceutikëve të shumtë të cilët përdoren pikërisht për këtë gjë.

Ky rezultat ka dalë nga një kërkim i Univeristetit në Kaliforina, ku kjo gjë u eksperimentua në 140 femra në të cilat u vu re se ndodhën mutacione në gjenet e metabolizmit të tyre të cilat kanë të bëjnë me dhjamin dhe sheqerin ku respektivisht quhen FABP2, PPARG dhe ADRB2.

Në përfundim të saj u vu re se kjo metodë ka patur shumë sukses dhe këshillohet për të gjitha ata që duan të bien nga pesha për të cilët do të kushtojë vetëm 149 dollarë.

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...