Test: Kush është alter-egoja juaj seksi?

Çfarë jeni në lidhje me dashurinë dhe seksin? Të vetëdijshëm, aventuristë ose romantike të betuara? Shikoni menjëherë!

1. Cili është pushimi juaj i ëndrrave?
А. Pushim në vilë në Toskana, shëtitje nëpër vreshtat e vërteta, kënaqësi me brumëra të shijshme dhe verë e mirë.
B. Shoping në Paris, shëtitje në lokalet më të njohura dhe drekë në restorante të shtrenjta.
C. Plazh në Tajlandë, shëtitje nëpër tregjet e mëdha dhe drekë në restorante lokale me ushqim tajlandez.

2. Në çfarë kombinimi ndiheni seksi dhe të preferuar?
А. Në fustan të lehtë veror.
B. Fustan i shkurtër me take ultra të larta.
C. Geta me triko.
3. Cila notë e aromës udhëheq në parfumin tuaj të preferuar?
А. Notë e ndriçuar.
Б. Notë moushën
В. Notë ekzotike.
4. Kur është seksi në pyetje, cila është poza juaj e preferuar?
А. Fytyrë për fytyrë, për lidhshmëri të plotë.
B. Nga lartë për dominim të plotë dhe kënaqësi.
C. Lartë, poshtë, nuk është e rëndësishme. Është me rëndësi të jetë argëtuese.
5. Kur jeni në aheng, preferoni:
А. Bisedë tek për tek me njerëz që i njihni mirë.
B. Dominim në bisedë me një grup më të vogël të njerëzve që argëtohen mirë.
C. Bisedime dhe qeshje me shoqëri të ndryshme.
Dhe tani në radhë janë rezultatet. Numëroni cila shkronjë dominon në përgjigjet dhe lexoni sqarimet përkatëse.
Më shumë përgjigje nën A
Romantike e betuar
Ju doni të flirtoni, por në zemrën tuaj mund të arrihet vetëm me fjalë të matura dhe prekje senzuale. Nuk jeni për seks të shpejtë, ndërsa seksi për një natë është mision i pamundur. Do të mund të identifikoheni në rolin e En Hatavej në “Të bëhesh Xhejn”.
Më shumë përgjigje nën B
Seks-ikona
Dini çfarë doni nga seksi. Gjithmonë jeni të gatshme t’i lëvizni kufijtë në krevat, por edhe jashtë saj, duke provuar poza të ndryshme, ndihmesa dhe vende për shkëmbin të pasioneve. Alter-ego mund të provoni në Samantën e pandërprerë nga “Seksi dhe qyteti”.
Më shumë përgjigje nën C
Vajzë argëtuese
Për argëtim. Lloji juaj i vajzës është Rejçell e cila e aktron Milla Kunis në filmin “Të harrohet Sara Marshall”. Dini se seksi duhet të jetë kënaqësi dhe i drejtoheni pikërisht në të. Dëshironi interesant, dhe jetë seksuale, dhe prandaj do të provonit poza të ndryshme dhe loja seksi./mnogoo/

KËSHILLA TË NGJASHME