Home Këshilla të ndryshme Testoni veten mos keni rënë në depresion

Testoni veten mos keni rënë në depresion

aDisa nga shenjat e depresionit janë:

Ndjeheni keq shpirtërisht shumicën e kohës

Humbje të energjisë, plogështi

Humbni interesimin për kënaqësi gjatë aktiviteteve

Ndiheni i pavlerë, pa shpresë, ndjenjë e madhe e fajit

Keni vështirësi të koncentroheni dhe të merrni vendime

Jeni jashtëzakonisht të zemëruar dhe të padurueshëm

Zgjoheni herët ose keni probleme për të fjetur

Hani shumë dhe shtoni në peshë ose, hani pak dhe humbni në peshë

Humbni interesim në marrëdhënie seksuale

Shkëputeni nga të tjerët në vend se të kërkoni ndihmë dhe përkrahje

Keni mendime pesimiste dhe të vetëlëndimit

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...