Home Këshilla të ndryshme Thembrat e çara mund t’i shëroni vetëm kështu

Thembrat e çara mund t’i shëroni vetëm kështu

9Thembrat e plasaritura pas dimrit të gjatë me siguri janë diçka e tmerrshme para sezonit të sandaleve.

Kremrat e ndryshme kërkojnë shumë mund dhe të holla, e ndodh që të gjitha këto të mos japin fare rezultate.

Kështu mendoni për një zgjidhje tjetër natyrale dhe idealja është të zgjidhni limonin.

Si fillim, zgjidhni limonin që është mjaftueshëm i madh për t’jua mbuluar shputën, dhe e shtrydhni.

Nga lëngu i fituar përgatisni një limonadë për vete, e për rregullimin e thembrave ju nevojitet vetëm lëkura e frutit.

Në fillim do të keni një ndjenjë të çuditshme, por shpejt do të mësoheni.

Kur ta keni pozicionuar limonin që të mbulojë pjesët e vrazhda, mbathni çorapen.

Lëngu nga limoni do të heqë lëkurën e thatë.

Nevojitet që limonin ta lini të veprojë një orë, ose ta mbani gjatë natës.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

99 Emrat e Bukur të Allahut

1. ER RAHMAN (I Gjithëmëshirshmi); 2. ER RAHIM (Mëshirëploti). “Zbritje prej Mëshiruesit, Mëshirëplotit!” Fusilet, 2. 3. EL MELIK (Sunduesi); 4. EL KUDUS ( i Pastërti); 5. ES SELAM (Paqedhënësi); 6. EL MUMIN (Siguruesi); 7. EL MUHEJMIN (Mbizotëruesi); 8. EL AZIZ (Fuqiploti); 9. EL XHEBAR (i Gjithëfuqishmi); 10. EL MUTEKEBIR (I Madhërishmi). “Ai është Allahu që nuk ka zot tjetër përveç Tij, Sundues i përgjithshëm, i Pastër (prej të metave që...