Home Teknologji Internet Thyhet Captcha përsëri

Thyhet Captcha përsëri

Hulumtuesit Elie Bursztien, Matthieu Martin dhe John Mitchell, të cilët më parë kishin prezantuar softverin Decaptcha për thyerjen e CAPTCHA mbrojtjes së popullarizuar përmes procesimit të fotografive dhe spell checkerit, kanë avancuar veglën e tyre dhe e kanë testuar në një numër të madh sajtesh.

Kjo treshe pohon që kanë arritur sukses 66 për qindësh në sajtin Authorize.net të kompanisë Visa dhe 70 për qind në Blizzard Entertainment, ndërsa MegaUpload është mundur me sukses prej 93 për qind.

Me fjalë tjera, vargjet më të gjata dhe më shumë permutacione të fjalëve ia vështirësojnë punën softverit të tyre.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...