Home Modë & Estetikë Trajtime per te rinuar fytyren

Trajtime per te rinuar fytyren

Fytyra eshte e ndertuar nga detaje te vogla te cilat e bejne ate interesante.

Mund te jete nje fytyre e bukur, por “pa shpirt”, dhe per kete duhet te beni kujdes nga kirurgjia plastike, pasi ndonjehere ndodhe qe per te eleminuar ndonje difekt, mund te shkaktohen deme edhe me te medha.

Mikrodermoabrazioni eshte nje teknik estetike shume e perhapur per te rinuar lekuren, ajo ben ndryshime ne strukturen e lekures, te njejte me ate te sherimit te plageve.

Ne kete menyre ekuilibron perseri shenjat e kohes. Kjo teknike, reagon vetem ne siperfaqe, dhe duhet te perseritet periodikisht.

TË TJERA

Çfarë duhet të dini që të parandaloni sëmundjen e diabetit

Simptomat më klasike të diabetit janë lodhja, urinimi i shtuar, etja dhe uria e tepruar. Por ka edhe disa simptoma të tjera që mund të jenë shenja paralajmëruese, që janë më pak të dukshme. Periodontiti Periodontiti është një sëmundje e mishrave të dhëmbëve, që mund të shkaktojë lirimin ose rënien e tyre. Kjo sëmundje është dy deri në tre herë më e...