Truke që do të shkaktojnë pasion

Meshkujt dëshirojnë gra me vetë-besim, origjinale dhe të guximshme, kurse më shumë duan ku të gjitha ato virtyte i zbatojnë në shtrat.

Shpejtë mësoni 3 truket e cila juve këtë fundjavë me shi to t’ju mbajë nën çarçafë.

Mënyra më e shpejtë për ta çarmatosur partnerin është gjuha, në këtë rast nuk mendojmë për një bisedë në të cilën do t’ia numëroni të gjitha të metrat e tij të cilat thjesht nuk mund t’i duroni, gjuhën përdorni në heshtje të plotë!

Filloni me puthje të ngadalshme dhe të buta, me gjuhën prekjani fytyrën dhe bëni atë derisa ta ngacmohet.

Çdo herë ku të përfundoni me puthjen shkurt me butësi kafshoni në buzën e poshtme.

Puthjet e lëngshme dhe emocionuese përsëritni derisa frymëmarrja e parnerit nuk përshpejtohet dhe derisa ta zgjoni erekcionin të tij. Me mendjen e tij do të endet vetëm një gjë – ku dëshiron t’i ndjejë buzët e tua!