Home Udhëtim & Turizëm Ulën çmimet e hoteleve

Ulën çmimet e hoteleve

Ulën çmimet e hoteleve Çmimi mesatar i një dhome hoteli në botë në gjysmën e parë të këtij viti në krahasim me periudhën e njëjtë të vitit të kaluar është zvogëluar për 17 për qind.

Këtë e tregoi indeksi i çmimeve të hotelit, i cili regjistron zvogëlimin e çmimeve të dhomave të hotelit në të gjitha kontinentet.

Sipas sajtit “Hotels.com” i cili përgatitë indeksin, në hotelet e Amerikës së Veriut çmimet janë zvogëluar për 17 për qind, ndërsa në Evropë për 16 për qind.

Indeksi përfshinë çmime që mysafirët i paguajnë në 78 mijë hotele në 13 mijë lokalitete.

TË TJERA

Çfarë duhet të dini që të parandaloni sëmundjen e diabetit

Simptomat më klasike të diabetit janë lodhja, urinimi i shtuar, etja dhe uria e tepruar. Por ka edhe disa simptoma të tjera që mund të jenë shenja paralajmëruese, që janë më pak të dukshme. Periodontiti Periodontiti është një sëmundje e mishrave të dhëmbëve, që mund të shkaktojë lirimin ose rënien e tyre. Kjo sëmundje është dy deri në tre herë më e...