Home Këshilla të ndryshme Ushqimet që përshpejtojnë metabolizmin

Ushqimet që përshpejtojnë metabolizmin

Ushqimet që përshpejtojnë metabolizminDerisa nuk ka një rrugë të shkurtër për të humbur peshë, janë disa ushqime që mund të konsumoni për të përshpejtuar punën e metabolizmit.

Të ushtruarit në mënyrë të rregullt dhe të flini sa duhet janë dy nga gjërat që mund të bëni derisa ekziston edhe një listë e ushqimeve që përshpejtojnë metabolizmin tuaj, andaj konsumimi i tyre në dietën tuaj ju ndihmon që të humbni peshë, transmeton Klan Kosova.

Më poshtë ju sjellim listën e këtyre ushqimeve:

Speca djegës

Drithërat

Brokoli

Supat

Çaji i gjelbër

Mollat dhe dardhat

Erëzat

Fruta ekzotike

Ushqimet me shumë kalcium

Ushqimet të pasura me Omega 3

Uji i filtruar

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Femrat që kanë këto inde në gjoks rrezikohen nga kanceri

Si mund ta verifikoni a jeni të rrezikuara? Agjencia e ushqimit dhe e pijeve ka propozuat që gjatë kontrollit në mamograf të fokusohen në rrezikun nga kanceri i gjirit ndaj të cilit deri tani pothuajse askush nuk i ka kushtuar kujdes – a kemi dendësi të vogël apo të madhe të indeve në gji. Gjinjtë e forta me inde të dendura...