Home Modë & Estetikë Vaji i bajameve, freskues i madh i lëkurës

Vaji i bajameve, freskues i madh i lëkurës

Vaji i bajameve, freskues i madh i lëkurësArsyeja kryesore për të cilën shumë femra e përdorin vajin e bajameve është parandalimi i shenjave të zgjerimit të lëkurës.

Vaji i bajameve sheshon rrudhat e gushës, zbut lëkurën e ashpër tek bërrylat dhe gjunjët, forcon thonjtë e butë dhe pastron zonat delikate.

Vaji i bajameve është një freskues i madh i lëkurës, pasi ka një cilësi të lehtë dhe bollëk të vitaminës E. penetron lëkurën dhe mbron thonjtë nga çdo lloj të dëmtimit të mjedisit.
Megjithatë, duhet pasur parasysh se përbërja në masën 50 për qind nga yndyrat e kufizon përdorimin e tij, për shkak të kalorie të tij.

Në masazhe , vaji i bajameve lejon gjithashtu uljen e irritimit të lëkurës dhe nuk e lejon atë të mbetet e thatë. Në përdorimin e brendshëm, ai shfaqet si një laksativ shumë i mirë jo irritues.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...