Home Modë & Estetikë Vaji i lajthive, për flokë voluminoze

Vaji i lajthive, për flokë voluminoze

Vaji i lajthive është i shkëlqyeshëm edhe për t’i dhënë volum flokëve. Nëse keni flokë të hollë e të drejtë, përdoreni vajin e lajthive gjatë larjes së flokëve, përpara shpëlarjes përfundimtare të tyre.

Thani flokët me tharëse dhe përdorni një krehër cilindër për të ngritur lart flokët, gjatë kohës që i thani. Rezultati do të jetë: flokë voluminozë, të aftë të mbajnë më gjatë krehjen, që do të bëni mbi flokët tuaj.

Thelbi i saj është i pasur në kripëra minerale si dhe Vitamina A, B1, B5, C, PP etj.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Ja pse nuk duhet të hani banane me stomakun bosh

Shpesh në mëngjes që të mos dalim me stomakun bosh nga shtëpia, marrim një banane, që na tingëllon si opsioni i përsosur. Është e shëndetshme, ushqyese dhe do të japë energji, që për mëngjes është shumë e nevojshme. Mirëpo, sipas nutricionistëve, çuditërisht, banania është një nga ushqimet më të këqija për t’u konsumuar për vaktin e mëngjesit. Pavarësisht se përmbajnë kalium,...