Vaji i ullirit për thonjtë e dëmtuar

Në rastet e çarjes dhe thyerjes së thoit, duhet të bëhet zhytja e thoit në vaj të ullirit dhe pastaj lyerja e tij me krem.

Zhytini thonjtë tuaj në një enë me vaj ulliri për 30 minuta dhe do të shikoni rezultate të mrekullueshme.

Duke qenë se thonjtë i ndërtojnë qelizat e vdekura, thuajse asgjë nuk mund ta ndryshojë strukturën e tyre. Por meqë dehidrimi i bazës (pllakës) së thoit është njëri nga shkaktarët e çarjes dhe thyerjes së thoit, duhet të bëhet hidratimi adekuat siç është zhytja e thoit në vaj të ullirit dhe pastaj lyerja e tij me krem. /Telegrafi/

KËSHILLA TË NGJASHME