Home Këshilla të ndryshme Vajza! Ky është trendi më i “çmendur” i momentit për fytyrën tuaj!

Vajza! Ky është trendi më i “çmendur” i momentit për fytyrën tuaj!

Disa i kanë dhe nuk i duan, të tjera i duan por nuk i kanë! Por këto femra e kanë gjetur një zgjidhje tashmë.

E kemi fjalën për qukat, ato shenjat si nishane në fytyrë, por më të shpeshta dhe me ngjyrë më të hapur. E duke u nisur nga dëshira e madhe për quka në fytyrë, tashmë tatuazhi i tyre është kthyer në një trend, dhe shumë femra në botë po e aplikojnë.

Ka edhe nga ato femra që kanë frikë nga tatuazhet, por edhe kjo e ka një zgjidhje.

Është një procedurë kozmetike, ku me anë të disa pigmenteve delikate në fytyrën tuaj, por që duken si quka natyrale.

 

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...