Home Këshilla të ndryshme Vajza që ka 100 operacione plastike në trupin e saj~

Vajza që ka 100 operacione plastike në trupin e saj~

Trupit të saj tani i mungojnë 6 brinjë pasi që i ka larguar për të fituar një stomak më të ngushtë.

Operacioni më ekstrem ka qenë edhe ndryshimi i ngjyrës së syve. Së fundmi ajo ka zmadhuar buzët dhe të pasmet.

Këto ndryshime drastike kanë ndikuar që Pixee të mos ngjasojë aspak me të motrën.

Prindërit e saj kanë thënë se nuk e kuptojnë shumë mirë arsyen pse vajza e tyre është e prirë të bëjë operacione estetike por tani kanë arritur në atë pikë që ta kuptojnë dhe t’i dhurojnë lirinë që ajo meriton.

 

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Ilaçi i famshëm OKI: Ja çka mund t’i bëj trupit tuaj

Ky ilaz redukton temperaturën, dhimbjen dhe inflamacionin, shkruan Periskopi. Ilaçi i njohur si ‘Oki’ ose siç njihet ndryshe Ketoprofeni, po përdoret në përmasa shumë të mëdha në Kosovë. Para disa muajsh, Shqipëria vendosi të ndalonte shitjen e këtij ilaçi pa recetën e mjekut mbi 40 miligram. Sidoqoftë, kjo masë që ndalon përdorimin pa lejen e mjekut nuk ekziston në Kosovë,...