Veshjet me vija janë tendenca e kësaj vere

Veshjet me vija janë tendenca e kësaj vereKjo është një tendencë që nuk del kurrë nga moda, por që këtë vit gjendet në çdo dyqan.

Ato janë elegante si tek pantallonat por edhe tek veshjet e sipërme; për të mos përmendur aksesorët dhe fustanet.

Veshjet me vija, përcjell Living, janë të përshtatshme për situatat më formale, të tilla si puna ose një drekë e rëndësishme, por është kaq i përshtatshëm edhe për momentet më pak formale si një darkë me miqtë ose një mbrëmje në klub.