Home Udhëtim & Turizëm Vjena, Cyrihu e Gjeneva, qytetet më të mira në botë

Vjena, Cyrihu e Gjeneva, qytetet më të mira në botë

Anketa e bërë nga Mercer 2010 lidhur me cilësinë e jetës në qytete të ndryshme të botës ka nxjerrë Vjenën si qytetin më të mirë për të jetuar.

Pas kryeqytetit austriak renditen qytetet e Cyrihut dhe të Gjenevës në Zvicër. Në listë, në vendin e 25-të, renditet Honoluluja, çfarë e bën atë qytetin më të mirë amerikan për të jetuar.

Në fund të listës, si qyteti më i keq për të jetuar renditet Iraku.

Anketa i jep përparësi rehatisë që ofrojnë qytetet krahasuar me dinamizmin e tyre.

TË TJERA

Çfarë duhet të dini që të parandaloni sëmundjen e diabetit

Simptomat më klasike të diabetit janë lodhja, urinimi i shtuar, etja dhe uria e tepruar. Por ka edhe disa simptoma të tjera që mund të jenë shenja paralajmëruese, që janë më pak të dukshme. Periodontiti Periodontiti është një sëmundje e mishrave të dhëmbëve, që mund të shkaktojë lirimin ose rënien e tyre. Kjo sëmundje është dy deri në tre herë më e...