Home Këshilla të ndryshme Vuani nga veshkat, ja kura që ju duhet

Vuani nga veshkat, ja kura që ju duhet

4Veshkat janë një nga organet më të rëndësishme të trupit tuaj.

Kjo, për shkak të funksioneve të tyre të shumta si, balancimin e ujit në trup, të përbërësve kimikë në gjak, eleminimin e toksinave si dhe prodhimin e disa hormoneve.

Për fat të keq, këto funksione jetike të veshkave pengohen nga sëmundje të shumta, siç janë gurët e veshkave. Por, ju mund t’i trajtoni ato me produkte natyrale duke i mbajtur nën kontroll.

Fijet ose mustaqet e misrave janë shumë më të dobishëm nga ç’mund të mendoni ju. Ata mund të përdoren për shumë trajtime mjekësore dhe një prej tyre janë edhe gurët në veshka, shkruan revista Shije.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

A po merrni mjaftueshëm vitamina dhe minerale

Secili prej nesh ka nevojë për dhjetëra vitamina dhe minerale, për të arritur shëndetin optimal. Por, si mund të mësoni nëse po konsumoni mjaftueshëm? Marrja e vitaminave dhe mineraleve mund të jetë një çështje sfiduese, për arsyet e mëposhtme: Numri i madh i vitaminave dhe mineraleve Më shumë se 31 vitamina thelbësore dhe minerale duhet të konsumohen rregullisht. Por, vështirë se dikush ka kohën...