Home Teknologji Internet Windows Phone 7% e tregut Kinez

Windows Phone 7% e tregut Kinez

Sipas të dhënave nga vet Microsoft, respektivisht departamenti i tij për tregun kinez, në vetëm dy muaj të prezencës atje, Windows Phone i Microsoftit ka pushtuar 7% të tregut.

Edhe pse kjo në shikim të parë nuk duket si pjesë e madhe, duhet pasur parasysh se Kina është treg gjigant dhe se, sa për krahasim, duhet thënë se iPhone i Apple pas prezencës dukshëm më të gjatë mban 6% të tregut. Bindshëm në pozitë shumë më të mirë janë, duhet thënë, pajisjet me Android të cilëve u takon 69% të tregut, respektivisht më shumë se dy të tretat.

Microsoft shpreson se do të rris posedimin e vet, e kësaj do të duhej ti kontribuojnë edhe aplikacionet për Windows Phone të shkruara apostafat për tregun kinez, e në të cilat momentalisht po punojnë rreth 2,500 njerëz në departamentin e Microsoftit për zhvillim dhe hulumtim.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Sëmundjet e zemrës, kanceri – të ndërlidhura me konsumimin e ushqimeve të përpunuara

Këto ushqime përfshijnë: patate të skuqura, bukë të bardhë, ushqime të gatshme, salçiqet, drithërat me sheqer dhe pijet me gaz – në thelb çdo produkt që përfshin një procedurë industriale. Ngrënja e shumtë e hamburgerëve, picave, biskotave dhe e ëmbëlsirave, po del të jetë e rrezikshme për shëndetin. Një studim i rreth 45.000 njerëzve të moshës së mesme gjeti se vdekjet...