Home Teknologji Internet Windows XP' humb përdoruesit

Windows XP’ humb përdoruesit

Sistemi operativ ‘Windows XP’ ka humbur më shumë përdorues në favor të sistemit ‘Windows 7’ muajin e kaluar, por platforma e vjetër vazhdon të jetë sistemi më i popullarizuar i kësaj dekade.

Duka vështruar statistikën e përdorimit të sistemeve operative në muajin shkurt, ‘Net Aplications’ ka konstatuar se përqindja e ‘Windows XP’ ka rënë në 45 për qind nga 47 për qind sa ishte në muajin janar.

Njëkohësisht ‘Windows 7’ ka arritur në 38 për qind në krahasim me 36 për qind sa ishte një muaj më parë.

Shifrat më të reja tregojnë trendin e humbjes graduale të përqindjes nga ana e ‘Windows XP’ dhe rritjen e përqindjes së ‘Windows 7″, kështu që mund të pritet që së shpejti do të bëhet një ndryshim sa i përket sistemit më të përdorur në treg.

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...