Home Modë & Estetikë Xhinset, veshja më e përshtatshme

Xhinset, veshja më e përshtatshme

Xhinset janë veshjet me raportin më të mirë kosto-përdorim në të gjithë garderobën femërore.

Përfundimin e ka nxjerrë një kërkim i “Science Museum” të Londrës që ka bërë një analizim të 3 mijë dollapeve të grave për të kontrolluar raportin kosto-përdorim për çdo veshje që gjendej në të.

Ky raport është nxjerrë duke krahasuar çmimin e paguar për çdo veshje dhe numrin e herëve që ajo është përdorur.

Pas studimit ka rezultuar se xhinset janë veshja më e përshtatshme në dollapin e një gruaje./tch/

TË TJERA

Çfarë duhet të dini që të parandaloni sëmundjen e diabetit

Simptomat më klasike të diabetit janë lodhja, urinimi i shtuar, etja dhe uria e tepruar. Por ka edhe disa simptoma të tjera që mund të jenë shenja paralajmëruese, që janë më pak të dukshme. Periodontiti Periodontiti është një sëmundje e mishrave të dhëmbëve, që mund të shkaktojë lirimin ose rënien e tyre. Kjo sëmundje është dy deri në tre herë më e...