Zbokthi

A keni shikuar përbërësit e shampos kundër zbokthit ndonjëherë? Duket se ata përbëjnë gati të gjithë përbërësit toksikë që ju duhet t’i shmangni.

Më mirë provoni diçka natyrale para se t’u ktheheni kimikateve. Shumë njerëz betohen në lyerjen e skalpit (lëkurës së kokës) me gel aloe vera (lëre ashtu për 20 minuta dhe më pas shpërlaje).

Një tjetër bar natyral është shpëlarja me uthull molle. Provo këto barna natyrale disa herë për të provuar nëse kanë sukses tek ti dhe sigurisht se do të kenë. Edhe shampot kundër zbokthit kërkojnë që të aplikohet disa herë për të parë rezultatet, kështu që jepu kohë dhe raste gjërave natyrale!