Home Shëndetësi Zbulohet gjeni që shkakton shurdhimin

Zbulohet gjeni që shkakton shurdhimin

Një defekt i ri gjenetik që mund të shkaktojë në disa raste trashëgimin e shurdhësisë është zbuluar nga një grup studiuesisht holandezë.


Kjo do të thotë se prindërit me defekte të trashëguara mund të jenë në gjendje të parashikojnë me më shumë kujdes mundësinë e kalimit të tyre tek fëmijët.

Zbulimi i ri, i dokumentuar në “Gazetën amerikane për gjenetikën njerëzore”, mund të kontribuojë gjithashtu në trajtimin e problemeve.

Një fëmijë në 750 lind me probleme të rënda dëgjimi ose me shurdhësi të thellë./tch/

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...