Home Shëndetësi Zbulohet sekreti i agopunturës

Zbulohet sekreti i agopunturës

Zbulohet sekreti i efektit qetësues së agopunturës: aget nxisin emetimin e adenozinës që vepron si qetësues natyral.

Kërkuesit e Universitetit të Rochester gjithashtu kanë trefishuar efektet e agopunturës, për momentin mbi minjtë, duke shtuar përqëndrimin e adenozinës.

Kërkimi është publikuar në Nature Neuroscience.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

(Disa) ushqime dhe kanceri, kronologjia e një lidhjeje të dyshuar!

U deshën 50 vjet për të kuptuar se stilet e jetesës, në radhë të parë ajo që në pjatë, janë në origjinë të në shumë se gjysmës së tumoreve Për të kujtuar rëndësinë e ndjekjes së një diete korrekte është Shoqata Italiane për Hulumtime të Kancerit (Airc), e cila është kthyer në 2,500 sheshe italiane me iniciativën ‘Portokalli i Shëndetit’. Të...