Home Këshilla të ndryshme Zbuloni çfarë tregojnë veshët për shëndetin tuaj

Zbuloni çfarë tregojnë veshët për shëndetin tuaj

Zbuloni çfarë tregojnë veshët për shëndetin tuajStudimet e shumta kanë provuar se ekziston një lidhje e fortë neurologjike mes pikave specifike të trupit tonë dhe organeve. Një prej tyre është edhe veshi.

Veshi është organi kryesor i sistemit të dëgjimit, por ai është i lidhur njëkohësisht ngushtë me problematika të tjera shëndetësore.

Po çfarë mund të tregojnë veshët për shëndetin tuaj?

Shërbejnë si mjet identifikimi: Kur lindim veshët tanë janë plotësisht të formuar. E vetmja gjë që ndryshon gjatë rritjes është madhësia e tyre, duket sikur lobi i veshit zbret pak. Veshi mund të shërbejë për të identifikuar një person si për shembull shenjat e gishtit.

Dominant apo i fshehur: Sipas një studimi, nëse llapa e veshit tuaj është e bashkangjitur ( e lidhur direkt me një anë të kokës) atëherë jeni një njeri me karakter të fshehur. Ndërsa kur llapa e veshit duket si e varur nga pika e lidhjes, atëherë jeni shumë dominues.

Nëse llapa e veshit vjen në formë diagonale, kjo shenjë tregon që mund të vuani nga sëmundjet e zemrës.

Kur veshët tuaj janë gjithmonë në ngjyrë të zbehtë, atëherë keni një nivel shumë të ulët të vitaminave dhe kalciumit.

Veshët pjesërisht të skuqur janë të lidhura drejtpërdrejt me problemet e traktit urinar dhe veshkave.

Nëse pjesa e brendshme qëndron tërë kohës e skuqur, duhet të kujdeseni seriozisht për shëndetin tuaj mendor. Mund të ndodhë që papritur e kuptuar të keni dhimbje koke, çrregullime të humorit ose dhe humbje të kujtesës.

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...