Home Këshilla të ndryshme Zgjatni qerpikët vetëm me pudër bebesh

Zgjatni qerpikët vetëm me pudër bebesh

qerpikëtMënyra më e lehtë për të pasur qerpikë të gjatë dhe të dendur nuk është as kthyesja e qeprikëve e as qerpikët fallco.

Vetëm me një produkt në kushte shtëpie ju mund të keni qerpikët voluminozë që keni dëshiruar gjithmonë.Mësoni si të përdorni pudrën e bebes për të zgjatur qerpikët në pak sekonda.

1. Aplikoni rimelin mbi qerpikët e sipërm.
2. Pas aplikimit të parë, me një furçë rimeli të thatë të lyer me pudër bebeje bjerini sipër qerpikëve.
3. Me mollëzat e gishtave pluhurosni sërisht qerpikët me pak pudër bebeje.
4. Aplikoni një shtresë të dytë rimeli dhe do të shikoni që qerpikët tuaj jo vetëm do të duken më të dendur por gjatë gjithë ditës do të jenë të kthyer.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...