Zgjoni fantazitë e mashkullit me striptizem

Një paralojë joshëse që atij do ti pëlqejë: Një ngacmim i nxehtë, dhe senzuale (vetëm për sytë e atij!)

Nuk duhet të jeni lexues mendje për të ditur që ju mundeni të çoni në oh-sa-ngadalë fantasitë e mashkullit tuaj në fantazitë favorite. është një ndër misteritë e mashkullit: Ato kanë dëshirë të shikojnë femrën e tyre të çvishet, gjegjësisht si një paralojë vizuale.

Striptizi nuk është vetëm tërheqja e rrobave. Fjala që e përshkruan këtë ma mirë është “ngacmim” përndryshe nga “striptiz”. Të gjitha lëvizjet duhet të bëhen shumë ma ngadalë. Dhe për këtë ekziston teknikë që të përputhet në emer të senzualitetit. Lajmi i mirë është se nuk duhet të dini që të luani për të qenë striptizetë.

Vetëm provoni këto këshilla të pro-aprovuara:

1. Silluni në muzikë.
Muzika të jep diçka për të lëvizur dhe kënga e qëlluar e përcakton disponimin. Provoni këto hite super-sexy:
“Sexy Back” — Justin Timberlake
“I’m A Slave 4 U” — Britney Spears
“Buttons” — The Pussycat Dolls
“Hot In Herre” — Nelly

2. Pëshpëriti rregullat në veshin e tij: Ju keni të drejtë ta prekni atë, por ai nuk e ka të lejuar për tju prekur juve.

3. Zgjidhni veshje për efekt maksimal. Të parafrazojmë Roxette, kjo është veshje për një strip të suksesshëm — mendoni veshje të cilat mundeni ti hjekur ose çelur me lehtësi (mbi kokë nuk është shumë sexy), përzgjedhje të veshjes së brendëshme, dhe grim senzual. Për këpucë, është sexy me taka të larta prej nga mundeni të “rrëshqitni” lehtë. Përfundimi: Secila gjë që do të keni në vete të mund të hiqet me finesë jo me ngathtësi.

4. Tani lëvizjet… Filloni me tërheqjen e këmishës. Hap çdo buton ngadalë, dhe pastaj lejo që këmisha të rrëshqas nën supet tuaja. Largohu prej mashkullit tuaj, shiko në supet tuaja (mbaj kontakt me sytë), dhe lejo që këmisha të bjer në tokë.

5. Prek veten ngadalë duke levizur nën ritmin e muzikës, duke lëvizur duar në brendësi dhe jashtë veshjes që keni. Lëvizi duart mbi gjoksin, barku ose mesi, duke e bërë të qartë në pjesët tuaja duke lejuar atë që të “përcjell” se ku ju prekni. Gjithashtu, mos haroni të shikoni me senzualitet në sytë e mashkullit tuaj – është mënyra më e mirë të lidheni me atë përgjatë lojës që ju luani.

6. Rrëshqite fundin. Me shpinë kthyer nga ai duke shikuar në supet tuaja, shtyje fundin shumë ngadalë. Përkulu ngadalë dhe tregoja prapanicën duke bërë kështu. Kur do e keni lëshuar fundin deri në gjunjë, lëkundu deri sa të bjer posht, dhe ngadalë bën një hap duke dalur nga fundi.

7. Këpucët i hjek. Duke ngritur një këmbë kohë pas kohe, ngadalë mbështetu dhe në mënyrë joshëse nxiri këpucët.

8. Ngacmojeni me të mbrendëshmet tuaja. Ideja është që ta ngacmoni mashkullin deri atëherë kur ai mund të durojë. Ngadalë, zbertheni shiritin. Rrotullohuni, dhe atëherë shiko në supet tuaja siç jeni duke hapur gjoksin shumë shumë ngadalë. Mos lejoni që tju duken gjoksi tërësisht, mbajeni me duar dhe rrotullohuni ngadalë direkt kah mashkulli juaj. Lejoni që të bjer posht, derisa ende mbuloni gjoksin tuaj me një dorë.
Tani kur përfundimisht keni zbuluar gjoksin tuaj, prekni gjoksin në mënyrë joshëse. (Qëndroni drejt, me gjoksin tënd duke treguar pasurinë tënde)

9. Zhvesh G-Pikën. Në mënyrë shumë ngadalë dhe joshëse – lëvizi gishtat në brendinë e veshjes, ngadalë duke shtyrë posht duke flirtuar me supet tuaja.
Kur do të rrëshqas deri në gjunjë, lëshojeni të bjer poshtë dhe joshëse dilni nga ato, një nga një këmbë.

10. Lëvizi ijet. Deri tani, mashkulli mendon vetëm për seks. Por mos nxitoni ende – edhe një finale e ligët për të bërë. Jepi atij një shikim se çka mund të bëj më ijet tuaja: Rrotulloji ato, leviz para – prapa, shtypi ato – derisa ai nuk do mund të durojë më.