Zhdukni aknet me sodë buke

soda e bukësSot do t’ju sugjerojmë disa mënyra mjaft të mira se  si të të eliminoni aknet. Aknet jane të sikletshme por ka doza trajtimi që funksionojne  mirë për trajtimin e tyre.  Ndiqni këto hapa si të shpëtoni  nga aknet dhe se si te keni një lëkurë të shëndetshme  dhe tërheqëse.

Soda e bukës është një ndihmë shumë e madhe për lëkurën që ka aknekastraveci. Vendosim një dozë të konsiderueshme sodë buke mbi lëkurë dhe ajo na ndihmon të hapim poret dhe të eliminojnë shtresën e pluhurit, sekrecionet e yndyrës, lëkurën e vdekur, të cilat i formojnë aknet. Lëkura jonë irritohet tepër nga përdorimi i aknes. Por gjithsesi duhet me doemos të përdoret dyherë në javë jo më tepër. E shkrijmë sodën e bukës në ujë dhe e vendosim mbi lëkurën e larë më parë me sapun.

Pas sodës së bukës për të lehtësuar pak të kuqin e lëkurës, duhet të vendosim ca feta kastravec sepse përmbajnë PH dhe e freskojnë lëkurën, e zbusin duke larguar të kuqin që ka bërë soda e bukës.

 

KËSHILLA TË NGJASHME