Home Shëndetësi Zhvillimi i kirurgjisë Endoskopike, ja përfitimet që i sjellë pacientit

Zhvillimi i kirurgjisë Endoskopike, ja përfitimet që i sjellë pacientit

endoskopiSpitali Amerikan si institucioni privatë shëndetësor më i madh në vend, për afro 5 vite realizon operime nga më të ndryshmet, pa prerjen klasike të hapur por me kirurgji mini invazime.

Si rast i tillë është trajtimi i gurëve të tëmthit me mjete dhe procedura më bashkëkohore pa hapje të barkut i realizuar nga Doc.Dr.Sabri Tmava MD PhD-Spitali Amerikan në repartin e Shërbimit Kirurgjisë Endoskopike.

Filmimi në Spitalin Amerikan gjatë nxjerrjes së gurit me madhësi mbi 1 cm nga kanali kryesor i tëmthit.

Kirurgjia Endoskopike ka shumë përparësi për pacientin, qëndrim një ditor në spital, fillimin e aktiviteteve të përditshme pas 48 orësh nga operacioni si edhe estetikishtë një prerje jo më shumë se një centimetër.

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...