Home Këshilla Seksuale Zhvillojeni imagjinatën rreth dëshirave të partnerit tuaj

Zhvillojeni imagjinatën rreth dëshirave të partnerit tuaj

Meshkujt rrallë flasin për emocionet e tyre seksuale, ata duan ta përjetojnë seksin. Mirëpo, nëse ndieni se partneri juaj është ftohur në njëfarë mënyre, se i mungon kreativiteti dhe dëshironi të bëjë diçka më ndryshe, ekzistojnë mënyra që këtë t’ia tregoni.

Mashkulli i cili e dashuron femrën e tij, do të përpiqet ta bëjë të lumtur në të gjitha mënyrat e mundshme, e nëse femra ia bën me dije se e dashuron, atëherë ai do të mundohet edhe më tepër.

Meshkujt i pëlqejnë lëvizjet erotike, shenjat seksuale, prandaj përpiquni t’ia tregoni dhe ai do të bindet se e dashuroni. Nuk është detyrë vetëm e mashkullit të jetë kreativ në shtrat dhe ta iniciojë seksin.

Nëse edhe ju bëni një hap të tillë, mashkulli do të jetë më i lumtur se kurrë. Zhvillojeni imagjinatën me ide tuajat. Kurrë nuk do ta kuptoni çka ju pëlqen e çka jo, derisa ta provoni.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Lënia e cigares/ Kur mungesës së vullnetit i vjen në ndihmë teknologjia

Kudo dëgjojmë të flitet mbi dëmet që shkakton pirja e cigares. Por a është e lehtë të hiqet dorë nga ky zakon? Autoritetet shëndetësore në mbarë botën apelojnë për lënien cigares si një mënyrë për mbrojtjen e shëndetit. Në 2019, pak gjëra kanë mbetur pa u shpikur. Disa me qëllimin e zhvillimit të stileve tona të jetës, disa me qëllimin...