Home Modë & Estetikë Zmadhimi dhe Rimodelimi i Buzeve

Zmadhimi dhe Rimodelimi i Buzeve

Zmadhimi dhe Rimodelimi i BuzeveBuzët janë një nga tiparet më të bukura të fytyrës njerëzore. Ato sigurojnë shprehje të fytyrës, ato janë një pjesë thelbësore ne fytyre dhe zmadhimi apo rimodelimi i tyre mund të ketë një efekt të jashtëzakonshëm në fytyrë.

Restylane dhe Juvederm jane filler te lëkurës që perdoren me shpesh për buzët. Ato jane perberes natyror ne forme xheli i cili eshte i ngjashem me acidin Hyaluronic i cili gjendet në trupin tone. Injeksionet zakonisht zgjasin nga nje deri në dy vjet.

Kur dikush mendon në lidhje me buzet e bukura në një fytyrë kjo duhet të jetë gjëja e parë që ju shihni kur një person është duke ecur drejt jush. Buzët duhet të jenë delikate, të përshtaten me fytyrën tuaj. Pra, jo të gjithë duhet të kene ato “buzet” e stermedhaja per tu dukur bukur. Mjafton dhe nje zmadhim natyral per ti dhene buzeve nje pamje shume te kendshme. Shume e rendesishme eshte qe buzet ti pershtaten formes se fytyres, mollezave dhe mjekres, pra te jene ne harmoni te plote me tiparet e tjera.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...