Home Këshilla Seksuale Zmadhimi i gjinjve në mënyrë të natyrshme

Zmadhimi i gjinjve në mënyrë të natyrshme

28_bydeshte_bez_silikon_fitoestrogeni_LZmadhimi i gjinjve mund të arrihet me anë të kirurgjisë plastike ose me përdorimin e mjeteve të natyrës. Edhe pse është shumë e përhapur kirurgjia ka shumë të meta – duke filluar nga çmimet dhe duke arritur në pasojat e pakëndshme. E gjitha kjo mund të shmanget me përdorimin e fitoestrogjenet.

Është e rëndësishme të kuptohet diferenca midis estrogjenet dhe fitoestrogjenet. Estrogjenet janë një grup hormone nga bashkim prej steroidesh në trupin tonë. Fitoestrogjenet nga ana e vet janë substanca krejtësisht natyrore të nxjerra nga disa bimë. Kohët e fundit shkencëtarët drejtohen tek fitoestrogjenet pikërisht për origjinën e tyre krejtësisht natyror. Nga njëra anë ata janë të padëmshme për organizmin dhe nga tjetrën sigurojnë rezultatet e dëshiruara.

Për shembull prof. d-r Çung nga spitali universitar të Shën Marisë në Seul kryen hulumtime për të vërtetuar nëse fitoestrogjenet mund të përdoren në mënyrë efikase për zmadhimin e natyrshëm të gjinjve. Studimet janë kryer mbi njerëz të cilëve u është dhënë fitoestrogjene gjatë 6 muajve. Në fund të periudhës së studimit është vërejtur ndryshim të gjinjve. Në përfundim mund të thuhet se në organizmin e grave fitoestrogjenet rregullojnë sintezën dhe kompensojnë mungesën e estrogjeneve deri nivelin nga të cilit varet pamja e bukur dhe e shëndosh të gruas.

Hulumtimet e prof. Çung me gjithë atë dhe përparësitë e tjera të rëndësishme nga përdorimi i fitoestrogjenet: rritja e dendësisë së kockave (tepër e rëndësishme tek osteoporozës); preventivi i kancerit të gjirit dhe të mitrës; zbutja e ndjenjave të mërzitshme gjatë menopauzës etj.

Për arritjen e rezultateve të mira gjatë përdorimit të produktit me përmbajtje të fitoestrogjeneve duhet të ndiqni rregullat e pranimit. rekomandohet të shmangni kafeinën dhe të kufizoni karbohidratet. Dhe për rezultate akoma më të mira mund të kombinoni pranimi i produktit fitoestrogjen me krem ose vaj për lyeje. I shtroni në mbrëmje mbi gjinjtë për të siguruar një absorbim më të mirë nëpërmjet lëkurës.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...