Zona e dekoltesë tek femrat

dekolteZona e qafës për femrat në moshën e menopauzës është një problem i madh. Lëkura e humb elasticitetin e saj, dhe me kalimin e viteve krijohen rrudha. Hidratimi është çelësi i suksesit për të mbajtur lëkurën sa më të shëndetshme.

Zona e qafës dhe dekoltesë është shumë delikate ndaj ka nevojë për hidratim. Përdorni një krem hidratues në mënyrë të përditshme, pini sa më shumë ujë dhe ndiqni një dietë të ekuilibruar dhe të pasur me vitamina.