Home Këshilla Seksuale Zona-G, vërtetohet se ekziston te femrat

Zona-G, vërtetohet se ekziston te femrat

Nuk është çudi kjo është tejet e vështirë për ta gjetur. Një mjek pretendon të ketë provuar G-spot i vërtetë ekziston – por thotë se përmasat janë shumë të vogla deri në 1.5 milimetra.

Gjinekologu amerikan e ka zbuluar gjatë ekzaminimit në zonën e pakapshme që konsiderohet si post-mortem.

Pjesë e vogël e indeve, e thënë të jetë e pasur me mbaresa nervore, ka shkaktuar magjepsje dhe dështim në masë të barabartë që nga ekzistenca e saj më shumë se 60 vjet më parë.

Shumë shkencëtarë e kanë pranuar se zona-G është e vërtetë, dhe revistat e kanë promovuar atë si zona më nxehtë e kënaqësisë femërore gjatë një mardhënie seksuale.
Dy vjet më parë, një shkallë e gjerë studimi britanik arriti në përfundimin se G-spot ishte një pjellë e imagjinatës së grave, e inkurajuar nga revista dhe terapistët e seksit.
Por studimi i ri, i publikuar në Journal of Medicine Seksual, pretendon se ekziston dhe vendndodhjen e saj, është në murin e përparmë të vaginës, atje ku ekspertët e seksit kanë kohë që shprehen se ajo ekziston.

Gjinekologu Adam Ostrzenski bëri zbulimin gjatë një ekzaminimi të një gruaje të moshuar polake e cia kishte vdekur nga një lëndim në kokë.

Dr Oztrenski, i Institutit të Psikologjisë në Shën Petersburg, Florida, tha: “Ky studim ka konfirmuar ekzistimin anatomik të vatrës-G, e cila mund të çojë në një kuptim më të mirë dhe përmirësimin e funksionit seksual te femra”.
Ai ka në plan të ndërmarrë më tej, muajin e ardhshëm, të kryejë teste në hormonet, dhe mbaresa nervore për të hetuar nëse funksionimi i vatrës-G, ndryshon me moshën.

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...