Home Udhëtim & Turizëm Zvicra vendi më i mirë për turizëm

Zvicra vendi më i mirë për turizëm

Zvicra mban vendin e parë si destinacioni më i mirë turistik në një klasifikim të bërë nga World Economic Forum.

Studimi ka marrë në konsideratë 139 vende të botës.

Vendin e dytë të klasifikimit turistik botëror e mban Gjermania, ndërsa në vend të tretë gjendet Franca.

Në dhjetëshen e parë gjejmë edhe vende si Austria, Suedia, Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Spanja, Kanadaja dhe Singapori.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

(Disa) ushqime dhe kanceri, kronologjia e një lidhjeje të dyshuar!

U deshën 50 vjet për të kuptuar se stilet e jetesës, në radhë të parë ajo që në pjatë, janë në origjinë të në shumë se gjysmës së tumoreve Për të kujtuar rëndësinë e ndjekjes së një diete korrekte është Shoqata Italiane për Hulumtime të Kancerit (Airc), e cila është kthyer në 2,500 sheshe italiane me iniciativën ‘Portokalli i Shëndetit’. Të...